fredag 1. oktober 2021

– 9 sept. 2021 - Det som injiseres i befolkningen nå er ikke vaksiner slik vi kjenner dem

 

 



13-åringen Eirik Lyngstad får første dose med Pfizer-vaksine på Bjerke vaksinesenter i Oslo. På grunn av et svekket immunforsvar blir Eirik vaksinert tidligere enn andre barn under 18 år. Foto: Heiko Junge / NTB

https://resett.no/2021/09/09/det-som-injiseres-i-befolkningen-na-er-ikke-vaksiner-slik-vi-kjenner-dem/?swcfpc=1

Akademiker stiller noen «ubehagelige» spørsmål ved covid-vaksineringen. 

Nylig rapporterte Resett om et opprop mot coronavaksinering av barn. Oppropet er hittil signert av nesten 4500 personer. En av de engasjerte i oppropet er Kjetil Elvevold.

Elvevold er Dr. Scient, og har tidligere jobbet med AstraZeneca. Han er en av initiativtagerne til oppropet mot barnevaksinering, og advarer nå mot å tro at vaksinen mot covid-19 er helt ufarlig.

– Vaksiner har en positiv klang hos befolkningen, og har fått æren for at flere sykdommer er mer eller mindre utryddet. Men det som injiseres i befolkningen nå er ikke vaksiner slik som vi kjenner dem, fastslår han i et intervju med Resett.

– Tidligere har man injisert døde eller ufarliggjorte patogener inn i kroppen, og på den måten forberedt immunforsvaret mot samme levende patogener på en trygg måte. Men nå benytter man seg av en genteknologi som aldri før har vært brukt på mennesker. Aldri. Så når enkelte tror at innholdet i sprøyten bygger på hundre års erfaring med vaksiner, så er ikke det i nærheten av å være sant, fortsetter Elvevold.

Les også: Fagpersoner til opprop mot vaksinering av barn: – Dette er ikke rakettforskning

– Kjører på med full kraft

Elvevold mener at man ikke har gått tilstrekkelig forsiktig frem i godkjenning av vaksiner.

– Når man introduserer helt nye teknologier som denne, ville man forvente at produsentene og byråene som skal godkjenne medikamentene gikk forsiktig frem og gjorde nøye observasjoner underveis for å rapportere uforutsette effekter. Men det finnes ingen slike kommisjoner som normalt opprettes selv ved kjente teknologier. Man kjører bare på med full kraft.

– Etter cirka 50 millioner doser mot svineinfluensa i USA på 70-tallet stoppet man programmet etter 53 dødsfall. Nå er man oppe i 12 000 dødsfall i USA, og man diskuterer ikke engang om man bør ta en pause. Tallet på antall døde er mest sannsynlig mye høyere ut fra tidligere erfaringer med innmeldte bieffekter. Og dette vil man altså injisere i barn, problematiserer Elvevold.

CDC oppgir imidlertid at 2. september at det er registrert 7218 dødsfall hos personer etter at de ble vaksinert, tilsvarende 0,002 prosent, av de vaksinerte. CDC understreker også at det ikke nødvendigvis er sammenheng mellom vaksinen og dødsfallene. 

Ikke bekymret

Elvevold ser ingen grunn til at man behøver å være veldig bekymret for å bli smittet med covid-19.

– Sjansen for å overleve en covid-infeksjon for de under 20 år er 99,997 prosent. Det vil si at tre av 100 000 under 20 dør, og disse har alvorlige sykdommer fra før. Så hvorfor skal man injisere et medikament som ikke gir de ungen noen fordeler, bare risiko, og der den alvorligste bieffekten er død. Ungene blir nesten ikke syke, og det betyr også at de ikke smitter, hevder han. 

– Det er politikere og deres byråkrater som gjennom 18 måneder har gjentatt til det kjedsommelige at friske mennesker smitter. Det har de gjort med sånn flid at det er blitt en etablert sannhet, uten noen klart vitenskapelig grunnlag.

Friske mennesker smitter lite

Elvevold er tydelig på at mennesker som ikke er smittet med covid-19 i nevneverdig grad utgjør noen smitterisiko.

– Det gjør de ikke, og isåfall i svært liten grad. Altså vil ikke en frisk ungdom smitte noen. Blir de syke smitter de selvsagt, men da må de holde seg hjemme til de blir friske. Deretter vil de ha naturlig immunitet, som er livsvarig og overlegen den midlertidige immuniteten genterapiene (vaksinene, red.anm.) gir, sier han.

– Genterapiene, med tilhørende bieffekter, må mest sannsynlig injiseres hver sjette til åttende måned i overskuelig fremtid. Og genterapiene er «lekke». De stopper ikke viruset. Naturlig immunitet stopper viruset. Og hvem i all verden ved sine fulle fem vil overlate sin fremtidige helse til en korrupt farmasøytindustri? I USA ønsker de nå å injisere den eksperimentelle genterapien til unger under 12 år, helt ned til femårsalderen.

I løpet av noen måneder skal Pfizer ha avsluttet sitt forsøk på to- til femåringer.

– Jeg skjønner ikke at normale mennesker går med på noe sånt. Vil de virkelig ikke at barna skal utvikle et naturlig immunforsvar? Synes de det er en god idé å putte inn en en «gjøkunge» i immunforsvaret til små barn hver sjette til åttende måned, i perioden de skal utvikle et naturlig immunforsvar? spør Elvevold.

Les også: Jennifer Aniston nekter å være venner med uvaksinerte: – Motbydelig

Konspirasjonsteoretikere

– Er det vanskelig å nå frem med et ditt engasjement i denne saken?

– Ja, det er vanskelig fordi politikerne med Høie i spissen insinuerer at de som stiller spørsmål er konspirasjonsteoretikere. Han startet under svineinfluensa-skandalen for elleve-tolv år siden. Eller man kalles covidfornekter, antivakser eller foliehatt. Jeg vet at det er en sykdom som er alvorlig for de som rammes. Jeg har tatt alle mine vaksiner opp gjennom årene, senest hepatitt B-vaksinen for 3 år siden, da jeg skulle jobbe med humant materiale fra sykehuset.

Men covid-vaksineringen kaller Elvevold et eksperiment.

– Dette er ikke vaksine. Dette er genterapi, og den er ikke godkjent. Den er fortsatt på eksperiment-stadiet. Ingen vet hva som skjer med de som har tatt den om to år. Om fem år. Om ti år. Det tar åtte til tolv år å utvikle en ny trygg medisin. Fem til seks måneder er langt unna å være nok. Dette kan ende i hva som helst, alt fra at det ender godt til at det ender i en humanitær katastrofe.

Medikamenter

– Hva er ditt budskap til myndighetene?

– De vet at det finnes knapt en luftveisinfeksjon det finnes så mange gode medikamenter mot som covid, svarer Elvevold.

Han peker på at McCullough og 56 andre leger, doktorer og forskere har publisert en fagfellevurdert vitenskapelig publikasjon i desember 2020, der det fremgår at man med enkle medikamenter kan redusere sykehusinnleggelse og død ved coronainfeksjon med 85 prosent.

– Covid-sykdommen kan deles inn i tre forskjellige faser, og det er viktig å stoppe utviklingen av sykdommen på et så tidlig stadium som mulig. Det står i publikasjonen. Man kan gjøre det hjemme når man merker symptomer. Dette vet myndighetene men de gjør ingenting.

Les også: Nå stiller også massemediene spørsmål ved effektiviteten av coronavaksiner

Forebygging

– Hvorfor kommer ikke myndighetene med et eneste råd for å forbygge covid? spør Elvevold.

Han peker på vitamin D, som han fremholder som et nøkkelvitamin for et fungerende immunforsvar, og som regulerer 2000 gener, og sink, som hemmer enzymet coronaviruset er avhengig av for å formere seg.

– Sink må gis sammen med en ionofor, som hjelper sink å komme inn i cellene. Dette er svært enkle men effektive naturlige midler. I stedet har myndighetene gjennom 18 måneder satt nasjonen i en redselslignende tilstand, mener akademikeren.

Også panikken er helseskadelig.

– Stress er nedbrytende for immunforsvaret, slår Elvevold fast avslutningsvis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

– 9 sept. 2021 - Det som injiseres i befolkningen nå er ikke vaksiner slik vi kjenner dem

    13-åringen Eirik Lyngstad får første dose med Pfizer-vaksine på Bjerke vaksinesenter i Oslo. På grunn av et svekket immunforsvar blir Ei...