fredag 1. oktober 2021

30 sept 2021 - Stort Advokatfirma Bekrefter FDA Lurte Amerika Med Sin 'Godkjenning' Av Pfizer Vaksinene

 


Artikkel er hentet her: https://principia-scientific.com/major-law-firm-confirms-fda-deceived-america-with-its-approval-of-pfizer-vax/

Da US Food and Drug  (Mat og Medisin) Administration kunngjorde 23. aug. at de hadde gitt full godkjenning til den første Covid-vaksinen under merkenavnet Comirnaty, kjørte hovedstrømmen av mediene det som en hovedsak.

Joe Biden hoppet foran en mikrofon og fortalte bedrifter at de trengte å "trappe opp" obligatorisk vaksiner for sine ansatte.

Dr. Anthony Fauci fortalte nasjonale medier at han forventet at en hel rekke nye "kommandokjeder" skulle bli drevet frem ved "godkjenningen" av Pfizer injeksjonen.

Det er bare ett problem. "Godkjenningen" gitt av FDA var ikke for Pfizer injeksjonen, som for tiden er tilgjengelig i det amerikanske markedet.

Djevelen er alltid i detaljene. Noen av oss ble ikke lurt.

Se vår artikkel, som i løpet av de siste tre dagene har mottatt nesten 150,000 lesere: FDA ' med lureknep' for amerikanere, lurer dem til å tro at injeksjonen som for tiden tilbys, har fått full godkjenning, når det ikke stemmer.

Men fordi vi og noen få andre så under fasaden og sjekket fakta rundt hva FDA faktisk gjorde, og ikke hva media og Joe Bidens administrasjon sa det gjorde, så fant vi ut sannheten. Selv noen av våre egne abonnenter stilte spørsmål om vi kanskje tok feil.

Nei, det var bedriftsmediene som tok feil av historien. Og som et resultat kapitulerte tusenvis av amerikanere uten tvil og gikk avgårde og rullet opp ermene, og trodde de ikke hadde noe annet lovelig valg enn å bukke under for arbeidsgivernes krav.

I dag, 27. august, sendte Orlando, Florida-baserte Liberty Counsel, kanskje det mest respekterte kristne advokatfirmaet i landet, ut en pressemelding som bekrefter vår historie.

Nedenfor er utgivelsen, publisert i sin helhet fra Liberty Counsel.

WASHINGTON, D.C. – Food and Drug Administration (FDA) har gjort en et propagandafremstøt ved å kunngjøre at  COVID-19-vaksinen var godkjent, for å presse på obligatorisk "vaksine" og beskytte Pfizer farmasøytiske selskap mot juridisk ansvar. Imidlertid er det for øyeblikket ingen fullt lisensiert COVID-injeksjoner på det amerikanske markedet (Min mrkn.: dvs. det er ingen Korona vaksine idag som er godkjent via FDA).

Selv om det er forvirrende, og sannsynligvis med vilje, oppsummerer dette den nåværende statusen til Pfizer-BioNTech-injeksjonene:

  1. Alle eksisterende Pfizer-hetteglass (i hundrevis av millioner), forblir under den føderale nødbruksautorisasjonen (EUA) (noe som betyr at folk har "muligheten til å akseptere eller nekte");
  2. Det tredje eller "booster" Pfizer-injeksjonene er identisk med det ovennevnte og forblir under EUA med begrenset bruk til visse kategorier av mennesker; (Oa: altså den 3 vaksinen de nå forsøker å dytte på oss)
  3. BioNTech mottok FDA-godkjenning for personer over 16 år under navnet Comirnaty, men det er ingen Comirnaty-doser tilgjengelig i USA;
  4. Det er med andre ord ingen FDA-godkjent COVID-19-injeksjon tilgjengelig hvor som helst i USA. Hver COVID-injeksjon i Amerika forblir under EUA-loven, og dermed har folk "muligheten til å akseptere eller nekte" å ta dem.
  5. Selv når et FDA-godkjent COVID-injeksjon blir tilgjengelig, er enkeltpersoner beskyttet av føderal lov og mange staters lover fra å bli tvunget til å få disse injeksjonene basert på deres oppriktige religiøse tro eller samvittighetsgrunner.

23. august utstedte FDA to separate brev for to separate injeksjoner. Det er nå to juridisk distinkte (Pfizer vs. BioNTech), men ellers identiske produkter.

Det første brevet gjelder FDAs biologiske lisenssøknadsgodkjenning for Pfizer Inc/ BioNTech COVID-19-injeksjonen som har fått navnet Comirnaty. Likevel har Pfizer ikke begynt å produsere eller merke dette stoffet for amerikansk distribusjon, så det er ikke engang tilgjengelig i USA.

Det er uklart om det er beskyttet av et ansvarsskjold eller ikke, men nettbasert kommunikasjon fra amerikanske myndigheter indikerer at det samme programmet som gir kompensasjon for COVID-vaksinerelaterte skader, vil gjelde Mottiltaksskadekompensasjonsprogram (CICP) i stedet for National Vaccine Injury Compensation Program. På dette tidspunktet har det tilsynelatende ikke blitt utbetalt noen kompensasjon til personer som er skadet av et av COVID-injeksjonene via CICP.

Pfizer-injeksjonen, derimot, regnes fortsatt som eksperimentell i henhold til amerikansk lov. Det er en juridisk forskjell mellom produkter som er godkjent under autorisasjon av nødbruk (EAU) sammenlignet med de FDA har fullt lisensiert. FDA utstedte et nytt brev for de eksisterende Pfizer-injeksjonene som bekrefter at de fortsatt er under EUA, ikke er fullt godkjent, og har et ansvarsskjold.

EUA-godkjente COVID-injeksjoner har et ansvarsskjold i henhold til loven om offentlig beredskap og beredskap i 2005 (Public Readiness and Preparedness Act.). Vaksineprodusenter, distributører, leverandører og offentlige planleggere er immune mot ansvar. Personer som har blitt skadet kan reise søksmål hvis de kan bevise forsettlig uredelighet, og hvis den amerikanske regjeringen også har ført til en straffetiltak mot partiet for forsettlig uredelighet. Ingen slike søksmål har noen gang lyktes.

Det betyr at folk må få vite risikoen og fordelene, og de har rett til å avslå en medisin som ikke er fullt lisensiert. Den føderale loven om nødbruksautorisasjon og FDA, inkludert FDA Fact Sheet, oppgir utvetydig at hver person har "muligheten til å akseptere eller nekte" injeksjonene. I tillegg til føderal lov inkluderer også FDA Nürnbergkodeksen og Helsinki-erklæringen på sine nettsider, og understreker det faktum at folk ikke kan tvinges til å ta eksperimentelle medisiner uten deres fulle samtykke.

FDAs godkjenningsbrev til Pfizer angående BioNTech-injeksjonen, Comirnaty, sier: "Under denne lisensen er du autorisert til å produsere produktet, COVID-19 Vaccine, mRNA, som er indikert for aktiv immunisering for å forhindre koronavirussykdom 2019 (COVID-19) forårsaket av alvorlig akutt respiratorisk syndrom coronavirus 2 (SARS-CoV-2) hos personer som er 16 år og eldre.

Dette brevet bekrefter at FDA ikke har godkjent Pfizer/BioNTech-injeksjonene for aldersgruppen 12 til 15 år, og heller ingen booster doser for noen (dvs. en 3 injeksjon, såkalt påfylningsvaksine).

Når det gjelder Comirnaty-injeksjonen, innrømmer FDA: "Vi har fastslått at en analyse av spontane bivirkninger etter markedsføring rapportert i henhold til FDCA § 505(k) (1) ikke vil være tilstrekkelig til å vurdere kjente alvorlige risikoer for myokarditt (betennelse i hjertemuskelen) og perikarditt (betennelse i perikadiet, tynn membran rundt hjertet – gir brystsmerte) og identifisere en uventet alvorlig risiko for subklinisk myokarditt (ikke fullt utviklet hjertesykdom)."

Derfor vil oppfølgingsstudier være nødvendig med barn fra seks måneder til 15 år, samt seks studier i opptil fem år angående bivirkninger av myokarditt og perikarditt.

I tillegg omgikk og ignorerte FDA den normale rådgivende komiteen og den offentlige kommentarprosessen for denne lisensen.

I brevet står det: «Vi henviste ikke søknaden din til vaksinene og rådgivende komité for vaksiner og relaterte biologiske produkter - fordi vår gjennomgang av informasjon som ble sendt inn i BLA (biologisk lisens), inkludert kliniske studiedesign og prøveresultater, ikke reiste bekymringer eller kontroversielle problemer som ville ha hatt nytte av en rådgivende komitédiskusjon» (uthevning lagt til).

FDA erkjenner også at mens Pfizer-BioNTech har "utilstrekkelige forsyninger" (med andre ord, er den for øyeblikket ikke tilgjengelig på det amerikanske markedet) av den nylig lisensierte Comirnaty-vaksinen som faktisk er tilgjengelig. Brevet sier imidlertid også at det er "en betydelig mengde" av Pfizer-BioNTech-injeksjonene som er produsert under EUA og vil fortsette å bli tilbudt under samme EUA-status.

I sitt godkjenningsbrev spesifiserer FDA at Pfizer-injeksjonen under EUA skal forbli ulisensiert, fortsatt er tilgjengelig for bruk, og kan brukes "om hverandre" med det nylig lisensierte Comirnaty-produktet. Ifølge FDA er den nylig lisensierte Comirnaty-injeksjonen og det eksisterende Pfizer-injkesjonen, mens "juridisk distinkt", ikke annerledes når det gjelder deres "sikkerhet eller effektivitet".

Til tross for om disse COVID-injeksjonene er lisensiert eller ikke, kan de ikke være obligatoriske under Tittel VII. Generelt må det innkvarteres religiøse dispensasjonsforespørsler for arbeidstakervaksine, der det foreligger rimelig grunner uten utilbørlig vanskeligheter for arbeidsgiver, etter borgerrettighetslovens tittel VII fra 1964. Mange mennesker har oppriktig religiøs tro mot å ta COVID-injeksjonene eller ta de som er avledet fra eller som brukes på et hvilket som helst stadium av utviklingen av avbrutte fostercellelinjer.

Tittel VII definerer den beskyttede kategorien religion til å omfatte "alle aspekter av religiøs overholdelse og praksis, samt tro." 42 U.S.C. § 2000e(j). Videre, som EEOC har gjort det klart, utvider tittel VIIs beskyttelse også ikke-religiøse tro hvis det er relatert til moral, ultimate ideer om liv, formål og død.

Se EEOC, Spørsmål og svar: Religiøs diskriminering på arbeidsplassen (7. juni 2008), ("Tittel VIIs beskyttelse strekker seg også til de som diskrimineres eller trenger andre grunner fordi de ikke bekjenner noen religiøs tro ... Religiøs tro inkluderer teistiske overbevisninger, det vil si de som inkluderer en tro på Gud, så vel som ikke-teistisk 'moralsk eller etisk tro på hva som er rett og galt som oppriktig holdes med styrken av tradisjonelle religiøse synspunkter.'

Selv om domstolene generelt løser tvil om spesiell tro til fordel for å finne ut at de er religiøse, er tro ikke beskyttet bare fordi man holder den sterk. Snarere handler religion vanligvis om 'ultimate ideer' om 'liv, hensikt og død'").

Liberty Counsel Grunnlegger og styreleder Mat Staver sa: "FDA har tilsynelatende forsøkt å lure folk ved å utstede sine to forvirrende brev uten riktig forklaring. Til tross for FDAs  trivielle hånd, er det for øyeblikket ingen FDA-godkjent COVID-injeksjoner tilgjengelig i USA. Selv om det var et FDA-godkjent COVID-injeksjon tilgjengelig, kan folk fortsatt be om at arbeidsgivere, skoler og militæret imøtekommer deres oppriktige religiøse tro.

Se mer her: leohohmann.com

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

– 9 sept. 2021 - Det som injiseres i befolkningen nå er ikke vaksiner slik vi kjenner dem

    13-åringen Eirik Lyngstad får første dose med Pfizer-vaksine på Bjerke vaksinesenter i Oslo. På grunn av et svekket immunforsvar blir Ei...